WELKOM

We worden steeds actiever. En terecht. Sporten maakt je geest fris en je lichaam gezond. Tijdens het sporten hebben we steeds meer aandacht voor ons lichaam en ontdekken we dat goede sportkleding verschil maakt. Bij Xtreme beschikken we over jarenlange ervaring in het ontwikkelen van kwalitatieve beenmode. Jouw garantie dat je een kwaliteitsproduct in handen krijgt.

ONS VERHAAL

De sportsokken van Xtreme zijn ontwikkeld om grenzen te verleggen. Tijdens het ontwerp hebben we per sport gekeken naar een zo optimaal mogelijke ondersteuning van je voeten. Hierbij maken we gebruik van moderne stoffen en technieken die comfort, vochtafvoer en warmte combineren.

Onze designers hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van beenmode. De Xtreme producten zijn onder meer anatomisch gevormd met een linkse en rechtse voet, naadloze tenen en een optimaal voet/schoen contact. Uiteraard ontwerpen we producten volgens de laatste modetrends.

We hechten veel waarde aan duurzaamheid en een verantwoorde productie. We zijn aangesloten bij Amfori BSCI en investeren veel in het verlagen van onze ecologische footprint.

Alle Xtreme producten zijn met grote aandacht ontwikkeld en geproduceerd. Onze designers werken met de best mogelijke materialen.

Xtreme gaat voor topkwaliteit en comfort. Daarom kiezen wij alleen voor de beste materialen en technieken.

COOLMAX®

Coolmax is een high-tech stof die speciaal is ontwikkeld om je voeten droog en comfortabel te houden. Coolmax weefsels worden gemaakt van polyester vezels met een vergroot oppervlak. Deze vezels hebben vier of zes kanalen en vormen een transportsysteem dat vocht van de huid afvoert naar de buitenste laag van het weefsel of stof.

THERMOLITE®

Thermolite is een lichtgewicht isolatie. Deze stof biedt bij koude weersomstandigheden optimale warmte. Het bestaat uit holle vezels, die de lucht vasthouden voor een betere isolatie. Thermolite droogt tot wel 50% sneller dan katoen en zorgt voor een snelle vochtafvoer. Daarom voelt het comfortabel op de huid en is het bij uitstek geschikt voor verwerking in sportkleding.

MERINO-WOL

Merino wol komt van het Merinosschaap. Merinosschapen staan bekend om de hoge kwaliteit van de wol. De wol is dunner en langer waardoor het zacht aanvoelt en niet kriebelt. De fijne structuur voelt zeer warm aan. De vezels verwarmen je lichaam tijdens koude dagen zonder zweet op je huid te verzamelen. De wol is zelfreinigend, vochtregulerend, houd je warm en reguleert temperatuur.

We gaan steeds meer sporten en bewegen. Onze designers geven jouw voeten graag de aandacht die ze verdienen. Ontdek onze collectie in het lookbook.

WAAR TE KOOP?

Je komt de collectie van Xtreme steeds vaker tegen. Onze producten worden verkocht via bekende retailers en online shops.